Auktionen slutter: 18/12/2016 19:21Sælger informationer
Højestbydende: Ingen
Startpris:
DKK 10,00
Bud (0)


Udkom 9. august 2013 på 100 års dagen for det første Skagenløb.


Skagenløbet er det længste og hårdeste veteranmotorcykelløb i Danmark. Tre dejlige dage, sædvanligvis omkring Kr. Himmelfartsdag i maj, med start skiftevis fra Skagen og København. Omkring 700 km gennem hele Danmark.


Sådan var det ikke i august 1913, hvor dagbladet Politiken stod bag det første Skagenløb. Det var et ægte væddeløb, med start fra Frederiksberg Slot, og herefter til Skagen så hurtigt som muligt – og hele vejen retur. Start lørdag – og mål dagen efter. Et løb som kun var for de hårdeste. De første år var der også biler med, men siden er løbet forbeholdt motorcyklerne alene.


Bogen giver et historisk tilbageblik på hvem, hvad og hvordan, Skagenløbet foregik de første år. Det er unikt historisk materiale.


Ingen husker længere 1913, og kun få husker da løbene blev genoptaget i 1965, så det er en glæde at præsentere historien fra den gang – og med den et udvalg af de mange vidunderlige fotos fra løbene, som gentages med succes og dedikation år efter år.


Husk på, at den vigtigste historie er den DU fortæller dine børn og børnebørn. Mekanikken skal nok overleve, og historierne må leve med.


Skrevet af Villy Poulsen og Gorm Wæhrens. 


200 sider, stift bind, farve og sort/hvid. Leveres portofrit.

Spørgsmål og Svar

Der er ingen spørgsmål til denne auktion!